SEA SALT & CHOCOLATE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sea Salt & Chocolate Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 16:09 Ondanks dat ik gebeld werd dat het langer zou duren, is een totaal niet realische verwachting geschept. Een of drie uur wachten is een te groot verschil om daar niet iets van sorry bij te zeggen.
17 feb 2024 om 17:23 Fantastisch aanbod. Zeer smakelijk en een aanrader voor iedereen. Alles zorgvuldig verpakt. Bestelde hier wel vaker. Zo blij dat ze bij Thuisbezorgd zijn en zo meer mensen deze zaak kunnen ontdekken
14 feb 2024 om 12:54 Very extremely nice of them. I ordered a iced Latte and also got a box full of sweets for valentines. 5/5 I would order again anytime! Thank you Sea Salt & Chocolate :D
13 feb 2024 om 23:36 The order never came. Forget it
3 feb 2024 om 22:56 Lovely cakes and tastes amazing. But the size of a piece of the cheese cakes was disappointing. Definitely not the same as when you buy it at the shop.
30 jan 2024 om 14:40 Smaak was top! Optijd binnen 10 ster
6 jan 2024 om 23:00 Top top heb nog nooit zo een lekkere wortel cake gehad !!! Beste wortel cake en de brownies mijn favoriete plek geworden ben zo blij dat ik jullie heb gevonden
24 dec 2023 om 13:27 Wat is er gebeurd met jullie velvet taart? Hij was zo lekker, nu een diepvries stukje wat leek en smaakte of deze bij de Aldi vandaan kwam uit het diepvries vak. Beetje teleurgesteld.
15 dec 2023 om 21:24 The Speculoos Cheesecake is my go to.
24 nov 2023 om 20:49 Great (cheese)cake and great service!